måndag 15 oktober 2012

Massssaaaaaaage!

Då har vi måndag igen! Ny vecka och mitten av oktober! Hösten är här och kallt är det men härligt friskt! Jag är definitivt gjord för att bo på norra delen av jordgloben, även om jag också kan hälla med om att det inte är speciellt trevligt att cykla till och från jobbet i regn och rusk men det får man ta!

Idag blir det då dags för det andra masagekurstillfället och det ska bli så skoj! Jag har köpt en egen massagebänk och väntar på att jag ska få hem den och så har jag hängt upp en lapp på jobbet om att jag behöver "provkaniner" och har då lovat en ordentlig massage sedan då jag verkligen kan massera!

Ordet massage får mig att tänka på förfluten tid! En gång då jag och mina vänner var till Thailand och firade nyår! Jag passade förstås på att gå på massage så ofta jag kunde och jag blev specialist på att härma dessa thailändska kvinnor, som stod och ropade: MASSSAAAAAGE!
Det var en skön och rolig tid! En härlig resa med mycke händelser och så. Då efter att jag hade kommit hem från Thailand var jag nog inte så säker på om jag skulle åka tillbaka. Jag hade ingen sådan där känsla att jag måste få åka tillbaka. Men nu skulle jag nog faktiskt kunna tänka mig lite värme och massage igen! Men man får väl se vad det blir!

Men alltså nu blir det då massagekurs ikväll! För övrigt ska jag jobba ganska så mycket denna vecka och så blir det väl lite hansbollsträning och lite vandring med jobbankompisarna och i slutet av veckan ska jag få Finlandsfrämmande!

Och jo, förresten så var jag idag på hjärt- och lungrädnings utbildning. Intressant och nu har man kunskaperna uppfräschade! Inte illa! Man har fått öva på allt möjligt och godkänd blev jag!

Jepp! Lite information! Hoppas ni tycker det är bra! Nu iväg ut i höstvädret! Ha det så gott alla ni härliga människor! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar